VELKOMMEN TIL NECAS

Necas A/S er en af Danmarks mest erfarne leverandører af EMS-løsninger (Electronics Manufacturing Services) og leverer til markedssegmenterne:
industri - marine/offshore - forsvar/fly/rumfart samt videnskabelige forskningsanlæg og medico.

Necas fungerer som strategisk partner og leverer højteknologiske elektronikprodukter til virksomheder, der ofte er førende i verden på deres felt.

Teknologi

Necas er på forkant med faciliteter, kapacitet og teknologi – vi arbejder højt og lavt, bredt og smalt, nært, småt og præcist! Vi har markedets førende maskiner i egen fabrik, hvor logistik og indretning er toptrimmet, og vi imødekommer de fleste af kundernes ønsker inden for elektronikproduktion. 

Som en yderligere service til vore kunder kan vi med Necas’ fleksible produktions-setup altid finde ekstra kapacitet og imødekomme ethvert behov for lynhurtig fremstilling af prototyper.

Fabrikken er velbeliggende i Støvrings nyeste industrikvarter med få hundrede meter til motorvej E45 (afkørsel 31).

Vision

Necas’ vision er at være vores kunder foretrukne leverandør ved at besidde særlige kompetencer og udvise engagement, effektivitet og kvalitet!

Idégrundlag
Necas er en avanceret virksomhed, der bygger på en enkel idé:

”Det er Necas’ idégrundlag at sælge, fremstille og levere industrielle, kundespecifikke elektronikprodukter til aftalt tid, pris og kvalitet.”

Målsætning
Necas er en solid, dansk virksomhed. Vi lever af at være frontløbere, hvad angår viden, teknologi og unikke løsninger, tilsat et højt engagement og gensidig respekt, i stærke og langvarige kunderelationer. Målet er nul fejl. Kunderne forventer det – og de får det – endda til tiden.

Hvorfor os?

Hvorfor vælge Necas som din EMS-partner?

  • Necas har altid kundens forretning i fokus
  • Vi er løbende i tæt dialog med kunden – på alle niveauer
  • Vi skaber værdi for kunden
  • Vi leverer til den aftalte tid og til en konkurrencedygtig pris
  • Vi har en dokumenteret leveringspræcision på mere end 97 % af bekræftede ordrer
  • Vi har fejlomkostninger på under 1 promille af omsætningen ​​​​​
  • Kvalitet er ikke noget, vi snakker om – det er noget, vi leverer
  • Necas er et sikkert valg som EMS-partner

Derfor!

Kvalitet

Hos Necas arbejder vi med total kvalitetsledelse (TQM). Det vil sige, at vi i hele organisationen fokuserer på den menneskelige faktor i form af uddannelse, træning, helhedsforståelse og involvering – på linje med politikker, procedurer og instruktioner. Derigennem opnår vi, at kunderne oplever kvalitet i hele den forretningsmæssige proces – fra ordreafgivelse til varemodtagelse og ibrugtagning af de leverede produkter. Nul fejl er filosofien – kunderne forventer det, og de får det! Interne kvalitetsomkostninger og reklamationsomkostninger er to af de KPI’er, vi måler os på, og som definerer vores succes. Derfor arbejder vi systematisk med kontinuerligt at forbedre vores resultater i alle virksomhedens funktioner.