+45 9686 8788

Supply Chain Management

Hos Necas tilbyder vi at tage hånd om hele forsyningskæden – også kaldet Supply Chain Management eller SCM.

Vi tilbyder at varetage alt, lige fra nettobehovsberegning af det samlede indkøb omkring den enkelte produktion, til planlægning af den optimale forsyningssikkerhed med rammeaftaler, der kan fremtidssikre vores kunders produkter.

Logistikopgaven slutter først, når dit produkt er sikkert leveret til dig – eller hvor du ønsker det – til den bekræftede tid.

For at sikre hurtig levering af produkter, der indeholder komponenter med lang leveringstid fra fabrikanten, kan vi efter aftale lagerføre komponenter, halvfabrikata og færdigvarer. Det sikrer desuden stor fleksibilitet, hvor der er tale om endelig konfiguration af OEM-varianter med kort varsel.

Vi har et globalt netværk af loyale leverandører, som vi har et tæt samarbejde med. Vores samlede portefølje sikrer konkurrencedygtige priser, og vores fokus sikrer høj kvalitet og stor leveringssikkerhed på alle indkøb. Det gælder både elektronikkomponenter og mekaniske komponenter, kabler, kabinetter, emballager m.v.

Vi videreformidler ”End Of Life”-informationer på de komponenter, vi modtager fra vores leverandører, og er behjælpelige med at søge efter mulige alternativer.

Hele logistikken er en del af vores fuldt integrerede ERP-system, Microsoft Dynamics AX, hvilket er med til at sikre en optimal gennemførelse af dine ordrer.

Ved at samle den totale sourcing-opgave hos Necas kan du benytte din virksomheds ressourcer til anden værdiskabelse.