+45 9686 8788

SMD-montage

Necas monterer over 130.000 komponenter i timen ... helt automatisk!

Vi råder over en topmoderne maskinpark, der løbende bliver opgraderet og fornyet, så vi altid matcher tidens bedste procesteknologier og automatiseringer og kan producere med både blyfri og blyholdig reflow-lodning i nitrogenatmosfære.

På SMT-området (Surface Mount Technology) råder vi over tre produktionslinjer med tre Fuji AIMEX III-automater, der bl.a. har integreret SPI, kan måle L-, C- og R-komponentværdier ”on the fly” og har vision-system med co-planarity check til kontrol af bøjede ben på komponenter.

Maskinerne håndterer komponenter ned til hustype 01005 (0,6 x 0,4 mm) og op til 74 x 74 mm samt odd-shape komponenter, og en PCB-størrelse på 740 x 710 mm.

Til det altafgørende pastatryk på et PCB bruger vi en laserskåren kvalitetsstencil og har trykkemaskiner med vision-inspektion af tryk såvel som stencilåbningen. Efterfølgende rengøres stencils i en fuldautomatisk vaskeproces.

Reflow-lodning foregår i nitrogen atmosfære i moderne 7-zoners ovne med efterkøling, hvilket giver mulighed for at skræddersy en dedikeret loddeprofil til ethvert produkt.