Referencer

Necas har en bred portefølge af referencer indenfor industri som blandt andet Nilfisk Food og Vetaphone.

Nilfisk Food

Nilfisk Food er en eksportorienteret, dansk producent af rengøringsudstyr til fødevareindustrien og er markedsledende på sit felt.

Nilfisk Foods slutkunder er globale fødevareproducenter, hvis ufravigelige krav er høj driftssikkerhed i fugtige miljøer. Elektronikprodukterne skal altså kunne tåle hyppig rengøring for at sikre optimal hygiejne omkring fødevarerne.

Nilfisk Food har valgt Necas som leverandør af komplette styringer, idet vi kan sørge for, at elektronikken er forseglet i en epoxyindkapsling, der beskytter mod indtrængende fugt fra omgivelserne.

Vetaphone

Vetaphone A/S i Kolding opfandt for 65 år siden teknologien bag Corona-behandling, der stadig anvendes verden over for at få trykfarve eller lim til at sidde fast på plastfilm. Virksomheden er førende inden for udvikling, produktion og salg af udstyr til Corona- og Plasma-overfladebehandling.

Vetaphone A/S er en familieejet og velkonsolideret virksomhed i Kolding, der desuden har medarbejdere i Thailand, Storbritannien og USA.

Vetaphone A/S har valgt Necas som strategisk leverandør af generatormoduler til Corona- og Plasma-systemer. Der er tale om ”Box Build”-løsninger, hvor der bl.a. indgår mekaniske køleprofiler, pladedele og folietastaturer m.v. Emnerne leveres komplette og sluttestede.