Referencer

Necas har en bred portefølge af referencer indenfor forsvar og rumfart som blandt andet Precision Technic Defense og Necas Space.

CTT Systems

CTT Systems is the leading provider of aerospace products for active humidity control in the cabin (humidification) and in the fuselage (non-condensation).

CTT Systems is supplier of Humidification on all nextgen widebodies – A380, B787, A350 and B777X.

CTT Systems has chosen Necas as supplier as Necas is certified to the AS 9100 standard.

 

 

Crew Humidifiers
Flying on A380 and Boeing 787

  • ✓ 7+ years in A380 CRC
  • ✓ Standard in CRC fitted 787
  • ✓ Optional for 787/A350 cockpit/crew rests

 

Necas Space

Siden 2010, hvor Necas opnåede vores ”AS/EN 9100 Aerospace”-certificering har vi produceret elektronikmoduler og solpaneler til rumfartsindustrien.

Produkterne er, via kunder og samarbejdspartnere, leveret til slutbrugere i mere end 40 lande.

Der har således været Necas-produceret elektronik om bord på mere en 30 rummissioner, hovedsagelig i form af elektronikmoduler, der indgår i satellitter.

Precision Technic Defense A/S

Precision Technic Defense A/S (PTD) har udviklet ”Video Distribution System 8x4”, der gør, at man f.eks. i et kampkøretøj på op til fire monitorer kan vælge, hvilke af op til otte kameraer/sensorer, man vil monitorere.

Necas har assisteret med produktmodning, kvalitets- og kostprisoptimering samt efterfølgende serieproduktion og test af den komplette enhed med tilhørende Cable Harness, der forbinder enheden med kameraer, sensorer og monitorer.