Marine og offshore

Med 15 års erfaring er Necas en af de førende EMS-partnere og -leverandører af komplekse, robuste løsninger til en række store kunder inden for marine- og offshoresegmentet.

Necas leverer holdbare produkter i henhold til ATEX, der kan modstå de ekstreme krav i branchen. Et eksempel er kommunikationssystemer, hvor Necas har kompetencerne til at stå for den komplette fremstilling, der blandt andet omfatter indstøbning, test og afprøvning.

På produkter til dette segment er det altafgørende, at der er fokus på dokumentation, produktion og tekniske overførsler samt økonomi.

Services

Hvad kan Necas tilbyde marine og offshore?

Necas tilbyder specialløsninger til eksempelvis tele- og radiokommunikationsudstyr til marine- og offshoresegmentet. Produkterne skal overholde branchens skrappe krav og være modstandsdygtige over for både vind og vejr og saltvand, så her er indstøbning en vigtig parameter.

Necas påtager sig gerne den komplette sourcing af diverse, relevante mekaniske komponenter og tilbyder desuden egenproduktion af Cable Harness. Alt dette kombinerer vi med vores generelle ydelser (se nedenfor) og bliver på den måde totalleverandør og en værdifuld partner for kunden.

 

Referencer

Necas har en bred portefølge af referencer indenfor marine og offshore som blandt andet API Marine og SeaCom.