+45 9686 8788

Kvalitet

Hos Necas arbejder vi med total kvalitetsledelse (TQM). Det vil sige, at vi i hele organisationen fokuserer på den menneskelige faktor i form af uddannelse, træning, helhedsforståelse og involvering – på linje med politikker, procedurer og instruktioner.

Derigennem opnår vi, at kunderne oplever kvalitet i hele den forretningsmæssige proces – fra ordreafgivelse til varemodtagelse og ibrugtagning af de leverede produkter.

 

0-fejlsfilosofi

Nul fejl er filosofien – kunderne forventer det, og de får det!
Interne kvalitetsomkostninger og reklamationsomkostninger er to af de KPI’er, vi måler os på, og som definerer vores succes.
Derfor arbejder vi systematisk med kontinuerligt at forbedre vores resultater i alle virksomhedens funktioner.

Igennem systematisk dataopsamling dokumenterer og analyserer vi løbende alle kvalitetsrelaterede omkostninger, interne omkostninger såvel som reklamationer, og disse udgør mindre en 0,1 % af omsætningen, hvilket er vores definerede mål og succeskriterium.

 

Levering til tiden

Aftaler skal holdes – og det bliver de!

At få leveret til den bekræftede tid er essentielt i alle brancher – derfor er vores leveringsevne også et fokusområde, som vi løbende måler resultatet af og definerer vores succes efter.
Vores minimumskrav til os selv er, at mindst 95 % af alle bekræftede ordrelinjer skal leveres til den bekræftede tid.
Løbende registreringer, som vi bliver auditeret på, viser, at vi ligger på over 97 %, og den største forsinkelse på de 3 % er 13 dage – og det arbejder vi løbende på at forbedre!

 

Necas har følgende kvalitetscertificeringer:

- ISO9001:2015
- AS9100D
- Directive 2014/34/EU – ATEX
- ISO/IEC80079-34 – IECEx
- UKSI 2016:1107 A32 - UKCA

- IPC certified trainers and specialists
- ESA certified loddeoperatør