Industri

Necas har i mere end 30 år leveret avancerede og robuste produkter og løsninger til mange internationalt orienterede industrivirksomheder, der er markedsledende på deres felt. Industrien er et segment, der ofte kræver, at Necas producerer robuste produkter til brug i barske miljøer, hvor præcision, afprøvning og komplekse Box Build-løsninger er centrale krav.

Industrien er desuden et meget konkurrencepræget og omkostningsmæssigt udfordret segment. Disse udfordringer håndterer vi blandt andet ved at sikre løbende effektivisering og kvalitetsoptimering. Vi investerer i ny teknologi og innovative processer i tæt dialog med kunderne. Det gør vi for at sikre, at vi udvikler os i samme retning som kunderne, så vi kan opfylde deres behov og dermed også fremadrettet skabe værdi for deres forretning.

Necas påtager sig gerne den komplette sourcing af alle relevante dele – det kan være mekaniske komponenter o.lign., der indgår i de løsninger, vi leverer. Herudover har vi egenproduktion af Cable Harness til køretøjer, fly, rumfart og maritim anvendelse.

Services

Hvad kan Necas tilbyde industrien?

Necas er en full-service EMS-leverandør (Electronics Manufacturing Services). Vi lægger et ekstra værdilag oven på de traditionelle ydelser ved – ud over levering til tiden af fejlfrie produkter – også at være initiativtager til et tæt og forpligtigende samarbejde med vores kunder omkring logistik, teknologi og kostoptimering. Vi arbejder konstant med effektivisering og procesoptimering via en løbende innovationsproces. Desuden investerer vi hele tiden i ny teknologi, så vi altid kan levere den bedste procesteknologi i et effektivt og konkurrencedygtigt setup.

Når vi kombinerer det med produktionsmodning, global logistik og vores generelle ydelser, kan vi skræddersy en komplet løsningspakke til ethvert EMS-behov. På den måde bliver vi totalleverandør og en værdifuld partner for kunden.

Referencer

Necas har en bred portefølge af referencer indenfor industri som blandt andet Nilfisk Food og Vetaphone.