+45 9686 8788

Cutting Edge Equipment

Necas råder over en topmoderne og fleksibel maskinpark, der løbende bliver opgraderet og fornyet, så vi altid matcher tidens bedste procesteknologier og automatiseringer, som f.eks. selektiv lodning, hvor maskinen er udstyret med to kar, så den i frit mix kan køre henholdsvis blyfri og blyholdig lodning i nitrogenatmosfære. Det samme gælder for vores bølgeloddeproces.

På SMT-området (Surface Mount Technology) råder vi over tre produktionslinjer, hvor der fra november 2016 vil være tre Fuji AIMEX III-maskiner, der bl.a. har integreret SPI, kan måle L-R- og C-komponentværdier ”on the fly” og har vision-system med co-planarity check til kontrol af bøjede ben på komponenter, inden de monteres. Maskinerne håndterer komponenter ned til hustype 01005 og op til 74 x 74 mm samt odd-shape komponenter, og en PCB-størrelse på 770 x 710 mm.

Til det altafgørende pastatryk på et PCB bruger vi en laserskåren kvalitetsstencil og har trykkemaskiner med vision-inspektion af tryk såvel som stencilåbningen. Efterfølgende rengøres stencils i en fuldautomatisk vaskeproces.

Reflow-lodning foregår i nitrogenatmosfære i moderne 7-zoners ovne med efterkøling, hvilket giver mulighed for at skræddersy en dedikeret loddeprofil til ethvert produkt.

Fabrikken er blandt andet indrettet med laboratorielignende rentmiljø-områder, hvor monteringen af de allermindste komponenter kan foregå støvfrit.

Lakering og indstøbning foregår i et værksted, der er udstyret med tidssvarende miljøfaciliteter, hvor både det procesmæssige og personlige arbejdsmiljø lever op til tidens bedste standarder.