AeroSpace og forsvar

– samt sikkerhedsindustri og videnskabelige forskningsanlæg

Necas har i mange år været leverandør til forsvarsindustrien – og siden 2011 også til rumfartsindustrien. Vi er den eneste danske EMS-virksomhed (Electronic Manufacturing Services), der er AS/EN9100 certificeret. Denne certificering er et ufravigeligt krav blandt seriøse aktører i rumfartsindustrien.

Necas producerer udstyr til mobile, maritime og luftbårne systemer inden for de mest avancerede teknologier. Til forsvarsindustrien har vi blandt andet leveret strømforsyninger, kommunikationssystemer, overvågningssystemer og Cable Harness. Til rumfartsindustrien har Necas siden 2011 leveret hundredvis af elektronikmoduler, som computer-printplader, strømforsyninger, radiomoduler og solcellepaneler til slutbrugere i mere end 40 lande.

Vores kompetencer på disse områder har endvidere gjort det muligt at kvalificere os som leverandør til store, videnskabelige forskningsinstitutioner som ESO og CERN, der er i dag er højt skattede samarbejdspartnere.

 

CenSec

Siden 2007 har Necas investeret i at udbygge sin position i forsvars- og rumfartsindustrien. Det er blandt andet sket via vores medlemskab af CenSec. CenSec er den primære klyngeorganisation blandt små og mellemstore, danske virksomheder, der allerede er, eller som ønsker at blive, leverandør til forsvars-, rumfarts- og sikkerhedsindustrien.

Et aktivt medlemskab af CenSec er en god platform, der kan åbne dørene til et kraftigt reguleret og politisk præget markedet. Man har mulighed for at høste værdifuld viden gennem workshops, seminarer og konferencer, der ofte har deltagelse af de største, globale aktører på markedet.

Endvidere nyder man via CenSec godt af et stort netværk af brancherelaterede medlemsvirksomheder og vidensinstitutioner. Det er igennem dette fællesskab, vi har taget afsæt i et marked, der i dag udgør en ikke ubetydelig del af vores forretning.

Services

Hvad kan Necas tilbyde forsvar og rumfart?

Til virksomheder inden for forsvars-, rumfarts- og sikkerhedsindustrien tilbyder Necas – ud over de klassiske, brancheuafhængige dyder, som 0-fejl, levering til tiden og konkurrencedygtige priser – et produktionsmiljø, der datasikkerhedsmæssigt er helt i top, og medarbejdere, der er FE-clearede.

Vi tilbyder også produktion af Cable Harness efter kundens dokumentation, eller efter oplæg, som vi dokumenterer i CAD-systemet ”Harnware”. Vi kan desuden fremstille prototyper og mindre serier fra bunden, før en større produktionsserie igangsættes. Alt dette kombinerer vi med vores generelle ydelser og bliver på den måde totalleverandør og en værdifuld partner for kunden.

Referencer

Necas har en bred portefølge af referencer indenfor forsvar og rumfart som blandt andet Precision Technic Defense og Necas Space.